Houten garages | Houten garage

 

Houten garages

>> GA NU DIRECT NAAR ONZE COLLECTIE HOUTEN GARAGES

Op zoek naar een houten garage? Dan bent u op Inuwtuin.nl bij het juiste adres. Het Inuwtuin.nl tuincentrum biedt van verschillende producenten houten garages aan, zodat altijd een goede keuze gemaakt kan worden tussen de verschillende houten garages.


Bij de aanschaf van een houten garage kan het voorkomen dat u door het bos de bomen niet meer ziet. Inuwtuin heeft de oplossing en past een zeer gemakkelijk te gebruiken filtersysteem toe op al haar producten zodat altijd de gewenste houten garage snel gevonden kan worden. Komt u er nog steeds niet uit? Geen probleem, ook aan de telefoon kunnen wij u helpen om uw keuze te maken uit alle verschillende houten garages.


Verschillende soorten houten garages

Wij bieden u verschillende soorten garages aan. Onze garages zijn zeer geschikt voor opslag van uw auto of boot, maar ook zijn onze garages zeer geschikt voor recreatieve doeleinden: zoals een klushok of opberghok.  Meeste garages worden in 45mm gemaakt. Deze komen dan met dubbel glas en hebben afmetingen vanaf 3,2x5,2m tot 6x6m. Doordat wij een zeer breed scala aan houten garages aanbieden kunt u bijna altijd de juiste garage van hout vinden die bij u of uw situatie past. Wij spreken over bijna altijd, want het kan natuurlijk voorkomen dat u iets unieks wilt! Ook dat is geen probleem bij Inuwtuin! Inuwtuin is namelijk specialist op het gebied van houten maatwerk gebouwen en een maatwerk houten garage is wellicht een droom die wij voor uw kunnen verwerkelijken!