Terrasoverkapping | Veranda

Inuwtuin biedt verschillende soorten terrasoverkappingen en veranda's aan in veel verschillende maten. Er zit altijd wel een terrasoverkapping of veranda tussen die precies bij u past! U kunt een nieuwe terrasoverkapping gewoon op internet online bestellen in onze webshop maar u kunt altijd langs komen bij onze showroom aan de legmeerdijk om advies te krijgen en een product te kopen die helemaal perfect is voor uw tuin.

 

 Een terrasoverkapping biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar het houdt in de zomeravonden ook de warmte vast en zal dus met een terraskachel een grote impact hebben op de energiekosten die u bespaart tijdens het stoken.

 

Terrasoverkappingen en veranda's zijn veelal van hout. We leveren in grenen / vuren hout, maar ook gelamineerd hout en zelfs douglas-hout komt voor in de terrasoverkappingen en veranda's. Het kiezen van het soort overkapping hangt ook af van de omgeving waarin het huis staat. Een dichte overkapping kan gekozen worden wanneer u volledig wilt worden afgeschermd van regen en zon. Of open als u vol op van de ruimte wil genieten. Wat u ook zoekt wij kunnen u in ieder geval helpen bij uw keuze dus neem snel een kijkje in de collectie van Inuwtuin.nl.

 

 

Terrasoverkappingen

>> GA NU DIRECT NAAR ONZE COLLECTIE TERRASOVERKAPPINGEN