Tuinhuisjes, tuinhuizen, tuinhuisje, tuinhuis

Ga direct naar onze houtbouw-categorie als je zoekt naar tuinhuisjes, tuinhuizen, blokhut of blokhutten etc.

 

Houtbouw

 

Ook als u op zoek bent naar een tuinhuis voor in uw tuin bent u bij ons op de juiste plek. Inuwtuin heeft een keuze gemaakt uit de beste aanbieders van tuinhuizen van Nederland. Zo kunt u bij ons altijd slagen. Een klein tuinhuisje of juist een heel groot stuk maatwerk: wij kunnen u verder helpen.

 

Veel tuinhuisjes zijn vanuit een van onze voorraden leverbaar en zullen normaal gesproken binnen 2 à 3 weken bij u geleverd worden. Grotere maatwerk tuinhuizen kunnen, afhankelijk van de producent, vaak binnen 2 maanden geleverd worden.

 

Waarom een tuinhuis?

Tuinhuizen zijn sinds de jaren '80 enorm in opkomst. Sinds die tijd is het heel normaal om een tuinhuisje in je tuin te hebben. Vroeger werden er uiteraard ook tuinhuizen geplaatst in de tuinen, maar dat waren vaak betonnen huizen of maatwerk tuinhuisjes. Tegenwoordig is het zeer simpel om van het bouwpakket een tuinhuis op te stapelen en heeft u vaak binnen een dag uw tuinhuis staan. De redenen om een tuinhuis aan te schaffen en te plaatsen kunnen nogal variëren, maar veelal is de reden wat extra ruimte om wat spullen op te bergen. Echter worden tuinhuizen ook steeds vaker gebruikt voor recreatieve doeleinden zoals een overnachting van uw vrienden of familie in de zomer. Vanaf een houtdikte van 35mm kan dit in de zomer al zeer geschikt zijn en in de herst/lente kan het ook met 45mm houtdikte.

 

Tuinhuisjes in alle maten leverbaar bij Inuwtuin

Inuwtuin heeft een gigantische collectie tuinhuizen, houten garages en blokhutten in haar assortiment. In onze collectie kunt u alles bewonderen en dankzij het handige filtermenu aan de linkerkant kunt u zeer snel het juiste product vinden, het product dat het beste bij u past. U wilt uiteraard niet te veel tijd verdoen naar het zoeken van het ideale tuinhuisje. Om u nog beter van dienst te zijn hebben wij dus een filtermenu ontwikkeld waarmee u onze grote hoeveelheid tuinhuisjes op eenvoudige manier kan filteren tot enkele tuinhuizen.


Verschillende soorten

Inuwtuin biedt verschillende soorten tuinhuizen aan. Zo bieden wij niet alleen houten blokhutten aan, maar ook huisjes van metaal en kunststof. De kunstoffen en metalen huisjes hebben als voordeel dat ze minder onderhoudsgevoelig zijn en dus zonder veel aandacht zeer lang meegaan. De houten producten bieden daarintegen weer iets unieks aan: deze kunenn allemaal op maat worden geleverd volledig naar wens van de klant! Tevens geven onze houten producten een unieke charme, die in elke tuin niet zal misstaan!

 

Conclusie: Inuwtuin heeft het allemaal

We kunnen tot slot concluderen dat Inuwtuin voor iedereen wat kan betekenen met betrekking tot de tuin. Ook zijn wij continu actief bezeig ons assortiment uit te breiden met alleen de hoogst kwalitatieve producten. In de categorie houtbouw vindt u niet alleen huizen voor in de tuin zoals een tuinhuis, maar ook een carport, een terrasoverkapping of een prieel vindt u bij ons in de collectie. Zoekt u toch iets en het staat niet op onze website? Bel ons dan op 020 - 201 41 64 en wij proberen u alsnog zo goed mogelijk van dienst te zijn! Het kan namelijk ook goed zijn dat we het product al wel in onze catalogus hebben opgenomen, maar nog niet online hebben gezet!