Buitenverlichting | Tuinverlichting

Hekwerk

>> GA NU DIRECT NAAR ONZE COLLECTIE VAN BUITENVERLICHTING

Stel u eens voor: een heerlijke zomeravond en de zon gaat onder. U pakt nog een fles rode wijn, maar omdat u geen buitenverlichting heeft schenkt u uw hele nieuwe korte broek onder. Zonde!


Uiteraard is dit een flauw voorbeeld, want tuinverlichting heeft niet alleen een praktisch voordeel. Het is vooral heel erg gezellig. Tuinverlichting van tegenwoordig kan op zeer veel verschillende manieren en is vaak makkelijker aan te leggen dan men denkt. Er zijn tegenwoordig zelfs lampen die werken op zonne-energie die ze overdag hebben opgeslagen. Dat past natuurlijk helemaal in de tijd van besparen en ecologisch omgaan met uw tuin en omgeving. De buitenverlichting die Inuwtuin.nl u aanbiedt is van grote kwaliteit en zal zeer lang uw tuin kunnen verlichten. Bent u het eventueel beu om de lampen te vervangen? Zorg dan dat u LED-lampen plaatst in uw verlichting voor buiten, want deze gaan zeer lang mee! Een stuk langer dan spaarlampen zelfs!

 

De juiste verlichting kiezen voor uw tuin

Het kan natuurlijk vaak voorkomen dat de zon al onder is, maar u nog lekker wilt genieten van uw tuin. In dat geval kunt u uiteraard een kaars aansteken, maar wat minstens zo gezellig is, maar velen male practischer is een mooie tuinverlichtingsset installeren voor bij u in de tuin. De verschillende soorten buitenverlichtingen kunnen op verschillende manieren worden aangesloten en van een stroombron worden voorzien. Zo is er verlichting die zich elke dag weer opnieuw oplaadt door middel van zonnepannelen. Deze zogenaamde eco-lampen zijn niet alleen zeer practisch en gunstig voor het energiegebruik, maar ze zijn ook eenvoudig te installeren: ze hebben immers geen bron van stroom nodig. Andere typen verlichting voor buiten kunnen worden aangesloten op het electriciteitsnet. Het mooiste is in dit geval dat als de kabels onder de grond worden verborgen. In sommige gevallen is dit niet nodig, als bijvoorbeeld de planten of bebossing de kabel verbergt. In het geval dat u de kabel onder de grond "verstopt" is het belangrijk de route van de kabel te markeren en te bewaren op een stuk papier. Indien u in de toekomst wil tuinieren, dan weet u precies waar de kabel ligt voor de tuinverlichting. Op deze manier gaat de installatie van uw buitenverlichting niet kapot en kunt u in de warme zomeravonden nog heerlijk van een glas wijn of een goed gesprek genieten!

 

Verlichting voor de oprit

Ook biedt Inuwtuin speciale lampen van Brennestuhl aan die zeer geschikt zijn voor opritten en paden die naar de voordeur lopen. Deze handige lampen zijn een type buitenverlichting die zich in de dag door middel van zonnecellen oplaadt. Ook zit er een bewegingsdetector op, dus zodra u of iemand anders erlangs loopt springt deze pas aan in de avond. Wel zo handig, want tenslotte hoeft de lamp niet continu te schijnen!