Hekwerk

U kunt nu ook geld besparen op uw hekwerk rond uw tuin! De hekken van Inuwtuin.nl zijn gekozen omdat ze een fantastische prijs-kwaliteit verhouding hebben en zeer lang meegaan. Voor hekwerk prijzen kijkt u hier.

 

Al het hekwerk van Inuwtuin is gepoedercoat in kleur te verkrijgen. De kleuren die mogelijk zijn: Groen (ral 6009), zwart (ral 9005) en blauw (ral 5011). Deze poedercoat ziet er niet alleen mooi uit maar beschermd ook goed.


Hekwerk (ook wel gewoon hekken genoemd) is de manier om uw tuin af te scheiden in de rondte. Bielzen worden ook vaak gebruikt, maar dat beschermt niet tegen uw kinderen of huisdieren. Voordat je een hek aanschaft is het belangrijk om goed te weten waarvoor die moet dienen. Is het voor de sier of heeft het echt de functie om mensen buiten te houden. Met dat in gedachte kan je de hoogte van het hek gaan kiezen. Een laag hekje is mooi als omheining en hoe lager het hek hoe minder geld het kost. Maar om een echt effectief hek te hebben dat bijvoorbeeld de hond in de tuin moet houden heeft u wel een hek nodig van 80 to 100 centimeter. Daarnaast is het van belang dat je goed nadenkt over of het nodig is om een inrijpoort aan te schaffen of een simpel loop poortje.

Als laatst moet er bij een hek wel altijd grondpalen bij om het vast te zetten. Er is altijd 1 paal meer nodig dan er stukken heb zijn om het volledig vast te kunnen zetten. Dus als je een hek koopt van 12 stukken lang heb je 13 palen nodig.

 

  

Hekwerk

HEKWERK EN SCHUTTINGEN