Sauna's

Ga naar de collectie sauna's

De ruimste keuze sauna's van Nederland is vanaf nu te zien op onze website. De ene sauna is de andere niet, daarom willen wij zoveel verschillende mogelijke merken aanbieden, zodat u niet verder dan Inuwtuin.nl hoeft te kijken voor een sauna. De producten van Inuwtuin.nl kunnen zeer snel geleverd worden, mits op voorraad uiteraard.

Houd je er ook zo van om naar de sauna te gaan? Het is ontspannend voor lichaam en geest en ook nog eens gezond! De sauna is een van de weinige dingen die je kunt doen om fit te blijven zonder daarbij moe te worden. De hete stoom zorgt ervoor dat men gaat zweten, hierdoor worden de poriën in de huid geopend en alle overbodige afvalstoffen stromen zo het lichaam uit. Daarna kan de huid weer echt ademen en het verschil is dat je lekkerder in je vel zit dan ooit te voren. Het lijkt alsof je weer een babyhuidje hebt!

 Sauna kopen

Online een sauna kopen kan nu zeer makkelijk! U heeft de juiste website gevonden! Een fantastisch aanbod van verschillende producenten.


Omdat je hele lichaam ontspant in de sauna is het ook veel makkelijker om je verstand uit te schakelen. Normaal gesproken denken we altijd of zit er altijd wel iets aan ons hoofd, ons verstand is altijd bezig. Stress is een van de hoofdoorzaken van ziektes in de eerste wereld. Alleen in een sauna lukt het veel mensen om echt te ontspannen, iets wat ze bijna nergens anders lukt.

Toch zijn er ook wel nadelen aan een sauna. Je moet namelijk naakt naar binnen, anders kunnen de afvalstoffen niet goed uitstromen en kunnen er huidirritaties en ontstekingen ontstaan. Dus als je je zwembroek wel aan zou houden verlies je een groot deel van het positieve effect van een bezoek aan de sauna.

Maar veel mensen voelen zich toch niet op hun gemak, zonder kleren aan in een ruimte met een aantal vreemde mensen. En bij een sauna draait het allemaal om het gemak, de rust en de fijnheid van de ervaring. Gelukkig is hiervoor een oplossing. Een sauna in eigen huis. Beschikbaar als je die nodig hebt en altijd helemaal van jou. Deze cabines zijn verkrijgbaar vanaf €900 euro zonder kachel met afmetingen vanaf 1,50m bij 1,50m. Dit is ideaal voor 1 persoon en kan makkelijk in een hoek worden gestopt zodat het minimale ruimte inneemt maar toch alle voordelen biedt die een professionele sauna ook biedt.

 

Let op, voor de Plug en Play modellen is een aansluiting aan een krachtstroomnetwerk vereist.